Flåde af lejebiler hos Auto Jardim biludlejning

Auto Jardim er en stor spiller inden for biludlejning i Portugal. Auto Jardim har eksisteret i mange år så de har masser af erfaring i branchen. Firmaet har en stor flåde af lejebiler, som man kan se et udsnit af her.

Her kan du se et udvalg af lejebiler fra Auto Jardim biludlejning. Vi gør opmærksom på at de viste bilmodeller er eksempler. Du kan læse mere om de forskellige bilmærker i nedenstående link, og om de enkelte bilmodeller i søgemaskinen når du bestiller billeje.

Gruppe A

Lej en PEUGEOT 1.0 107 med Auto Jardim

PEUGEOT 1.0 107

PEUGEOT 1.0 107 er en skøn lille bil som er god som bybil. Denne model har plads til 5 personer og har manuel gear, samt aircondition.

Gruppe B

Lej en HYUNDAI GETZ med Auto Jardim

HYUNDAI GETZ

HYUNDAI GETZ er en skøn lille bil som er god til en lille familie eller til bykørsel. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe C

Lej en RENAULT CLIO 1.2 med Auto Jardim

RENAULT CLIO 1.2

RENAULT CLIO 1.2 er en god lille 3-dørs i flot design. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe D

Lej en RENAULT CLIO 1.5 dCI med Auto Jardim

RENAULT CLIO 1.5 dCI

RENAULT CLIO 1.5 dCI er lidt større end ovenstående og har 5 døre. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe E

Lej en FORD FOCUS 1.4 med Auto Jardim

FORD FOCUS 1.4

FORD FOCUS 1.4 er et godt valg hvis man skal bruge en god familiebil. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe E1

Lej en PEUGEOT 308 HDI med Auto Jardim

PEUGEOT 308 HDI

PEUGEOT 308 HDI er en skøn 3-dørs bil, der er utrolig populær. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe F

Lej en RENAULT TRAFIC 2.0 dCI med Auto Jardim

RENAULT TRAFIC 2.0 dCI

RENAULT TRAFIC 2.0 dCI er en stor minivan som har god plads til masser af personer og bagage. Denne model har plads til 8 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe G

Lej en RENAULT MEGANE BREAK med Auto Jardim

RENAULT MEGANE BREAK

RENAULT MEGANE BREAK er en vidunderlig stationcar fra Renault. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe G1

Lej en RENAULT SCENIC 1.5 dCI med Auto Jardim

RENAULT SCENIC 1.5 dCI

RENAULT SCENIC 1.5 dCI er en skøn lille familiebil, som er nem at køre. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe I

Lej en OPEL CORSA 1.2 AUTOMATIC med Auto Jardim

OPEL CORSA 1.2 AUTOMATIC

OPEL CORSA 1.2 AUTOMATIC er en god lille familiebil, der også passer til bykørsel. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt automatgear.

Gruppe J

Lej en OPEL ASTRA 1.4 AUTOMATIC med Auto Jardim

OPEL ASTRA 1.4 AUTOMATIC

OPEL ASTRA 1.4 AUTOMATIC er en flot designet mellem størrelse bil. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt automatgear.

Gruppe K

Lej en RENAULT LAGUNA 2.0 dCI med Auto Jardim

RENAULT LAGUNA 2.0 dCI

RENAULT LAGUNA 2.0 dCI er en skøn familiebil med masser af plads. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe K1

Lej en MERCEDES C220 CDI med Auto Jardim

MERCEDES C220 CDI

MERCEDES C220 CDI er en skøn bil som er en drøm at køre i. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe K2

Lej en RENAULT MEGANE 1.5 dCI COUPE CABRIOLET med Auto Jardim

RENAULT MEGANE 1.5 dCI COUPE CABRIOLET

RENAULT MEGANE 1.5 dCI COUPE CABRIOLET er vidunderlig hvis man skal køre hvor der er sol og sommer. Denne model har plads til 4 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe K3

Lej en RENAULT LAGUNA 2.0 dCI GPS med Auto Jardim

RENAULT LAGUNA 2.0 dCI GPS

RENAULT LAGUNA 2.0 dCI GPS er en smuk designet bil fra Renault. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe L

Lej en RENAULT LAGUNA 2.0 dCI AUTOMATIC med Auto Jardim

RENAULT LAGUNA 2.0 dCI AUTOMATIC

RENAULT LAGUNA 2.0 dCI AUTOMATIC er en større model fra Renault som er god som familiebil. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt automatgear.

Gruppe M

Lej en RENAULT GRAND ESPACE 2.0 dCI med Auto Jardim

RENAULT GRAND ESPACE 2.0 dCI

RENAULT GRAND ESPACE 2.0 dCI er en god Minivan til hele familien. Denne model har plads til 7 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe N

Lej en SUZUKI JIMNY 1.5 DDIS 4x4 med Auto Jardim

SUZUKI JIMNY 1.5 DDIS 4×4

SUZUKI JIMNY 1.5 DDIS 4×4 er en god firehjulstrækker med plads til en lille familie. Denne model har plads til 4 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe V

Lej en MERCEDES VITO CDI Deluxe med Auto Jardim

MERCEDES VITO CDI Deluxe

MERCEDES VITO CDI Deluxe er en populær bil hvis man har en stor familie. Denne model har plads til 8 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Gruppe X

Lej en BMW 520D med Auto Jardim

BMW 520D

BMW 520D er en rigtig luksusbil som er god til som familiebil. Denne model har plads til 5 personer og har aircondition, samt manuel gear.

Billeje i Portugal

Billeje i Portugal er vores speciale da vi kender Portugal som vores egen bukselomme og ved hvor og hvordan du bestille den billigste bilelje. Der findes et utal af biludlejningsselskaber i Portugal og i søgemaskinen kan du sammenligne priser på billig billeje fra bl.a Auto Jardim, men også mange andre selskaber som f.eks. Avis rent a car og Europcar. I vores guide om billig billeje i Portugal kan du læse om de forskellige regioner i landet, byer og rejsemål, som f.eks Madeira, Algarvekysten og Azorerne. Rejser du til Portugal må du ikke glemme at besøge landets hovedstad Lissabon. Ligesom i andre byer og lufthavn finder du naturligvis også billig bileje i Lissabon lufthavn. Klik på det efterfølgende link for at læse mere om billeje i Portugal.

Bestil billig billeje i Portugal

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!