Auto Valls

Autos-VallsAuto Valls er for dig som har brug for billeje på den populære spanske Middelhavsø Menorca.

Leje af biler og motorcykler på Menorca

Auto Valls har over 20 års erfaring med at udleje biler på Menorca, hvor de i dag har 10 udlejningskontorer. Her finder du lejebiler i alle størrelser og til alle budgetter. Hvis du har lyst til at udforske øen på motorcykel, kan Auto Valls også hjælpe med dette, da de ifølge eget udsagn tilbyder det største udvalg af motorcykler på Menorca.

Auto Valls står klar med din lejebil ved et mødepunkt, når du ankommer til Menorca Lufthavn, så du ikke behøver at vente ved en skranke. Du kan dog også vælge at bestille billeje fra Auto Valls med afhentning fra et af udlejningskontorerne, der ligger jævnt fordelt på hele øen.

Menorca er mindre turistet og gemmer på flere uberørte steder end den populære naboø Mallorca. Derfor er billeje fra Auto Valls eller et af de andre biludlejningsfirmaer en chance for at få unikke rejseoplevelser ved at forlade de gængse ruter og finde små perler i form af strande og charmerende byer.

Priser på lejebiler fra Auto Valls

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Auto Valls med mange andre biludlejningsselskaber på Menorca. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Menorca.

Få mere ud af ferien på Menorca med billeje. Foto: Paul Stephenson, Creative Commons.

Kontaktinformation til Auto Valls

Vil du i kontakt med Auto Valls kan det ske på følgende adresse:

Auto Valls
Plaza de España 13 Mahón
Menorca Spain
Telefon: 971 57 37 40

Du kan læse mere om Auto Valls på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Auto Valls blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Auto Valls, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Auto Valls på vores blog om billeje. Det er også på bloggen du selv kan finde masser af inspiration og tips til bilferier med billeje i Spanien. Ligeledes beretter vi også jævnligt om særtilbud og andre nyheder fra billejebranchen.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Auto Valls eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Auto Valls Find Billeje her --> Sammenlign priser her