Autovia

logo autovia
Det italienske biludlejningsselskab Autovia har udlejningskontorer i alle landets store lufthavne som eksempelvis Milano-Malpensa Lufthavn (MXP), Bologna Lufthavn (BLQ), Venedig Marco-Polo Lufthavn (VCE) og Bergamo Lufthavn (BGY).

Derudover finder du Autovia-kontorer inde i en række byer, primært i det nordlige Italien for eksempel i Firenze, Verona, Reggio Emilia og Trento. Firmaet er dog også tilstede med en lille håndfuld kontorer længere mod syd, for eksempel i Lecce og i Catania Lufthavn (CTA) på Sicilien.

Autovia blev grundlagt i 1999 af Bruno Belgioco, som også i dag står i spidsen for firmaet. I flåden af lejebiler finder du alt fra minibiler som Fiat 500 til rummelige modeller med god plads såsom Seat Alhambra. Derudover udlejer Autovia også varevogne og mindre lastbiler.

Priser på lejebiler fra Autovia

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Autovia med mange andre biludlejningsselskaber i Italien. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kontaktinformation til Autovia

Vil du i kontakt med Autovia kan det ske på følgende adresse:

Autovia
Via del Brennero, 140 Trento
Telefon: +051 72 74 39

Du kan læse mere om Autovia på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Autovia blev sidst ajourført i sommeren 2016 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Autovia, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Autovia på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Autovia eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Autovia Find Billeje her --> Sammenlign priser her