AV Rent a car

Billig billeje med AVRent i Portugal

AV Rent a car blev grundlagt i 1991 i Armacao de Pera, Algarve, og er et biludlejningsfirma der giver deres kunder god service og masser af kvalitet.

Virksomheden voksede hurtigt gennem samarbejdspartnere og ved at skabe solide samarbejdsrelationer med kunderne, rejsearrangører, hoteller og rejsebureauer.

AV Rent a car tilbyder sine kunder en effektiv og komplet service. Man kan leje en bil via internettet eller ved at ringe til dem. De har 24 timers service for dem som skulle have brug for hjælp.

AV Rent a car leverer lejebiler ethver sted uden ekstra omkostninger. De har f.eks kontor i Faro lufthavn hvor man kan have sin udlejningsbil klar når man lander.

Priser på lejebiler fra AV Rent a car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra AV Rent a car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Billeje i Algarve

En af de mange smukke strande i Algarve – med billeje fra AV Rent a car kan man opleve Algarve på egen hånd. Foto: Sue Elias

Kontakt information til AV Rent a car

Vil du i kontakt med AV Rent a car, kan det ske på følgende adresse:

Rua da Praia, 13 – R/C
8365 – Armação de Pêra
Tel : 00351 282 315 700
Fax: 00351 282 314 989

Læs mere om AV Rent a car på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos AV Rent a car Find Billeje her --> Sammenlign priser her