Avant Car Biludlejning

avant car. Lej på Billeje.infoAvant Car er et af de førende biludlejningsfirmaer i Slovenien, hvor de tilbyder en række services i tillæg til almindelig billeje.

Har du brug for din egen chauffør eller ønsker du at benytte langtids-billeje, kan Avant Car således hjælpe dig. Hvis du som de fleste blot søger den billigste billeje i Slovenien, byder udvalget af lejebiler hos Avant Car dog også på stor variation med mulighed for at finde en lejebil, der passer netop til dine behov.

Hos Avant Car biludlejning finder du udover almindelige personbiler således også et bredt udvalg af køretøjer med plads til op til 8 passsagerer og sågar varevogne, hvis du har brug for en sådan. Avant Car biludlejning fornyer jævnligt bilflåden med nye modeller i alle størrelser fra blandt andre disse bilmærker: Toyota, Honda, Škoda, Volkswagen, Renault, BMW og Mercedes-Benz.

I Slovenien har Avant Car afdelinger fordelt på det meste af landet som for eksempel i Ljubljana, Maribor og Portorož.

Priser på lejebiler fra Avant Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Avant Car med andre biludlejningsselskaber i Slovenien. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Ljubljana

Ljubljana, hvor Avant Car har sit hovedkontor. Foto: Gilad Rom, Creative Commons.

Kontaktinformation til Avant Car

Vil du i kontakt med Avant Car biludlejning kan det ske på følgende adresse:

Avant car d. o. o.
Dunajska cesta 140
SI-1000 Ljubljana
Slovenien

Telefon nummer: 00386 1 589 08 50

Læs mere om biludlejning hos Avant Car på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Avant Car Find Billeje her -- data-src=