Bargain Car Rentals

Bargin-logoBargain Car Rentals er har udlejningskontorer i lufthavne og byer spredt ud over den australske ø Tasmanien. Så hvad enten du ankommer med fly eller ønsker at afhente din lejebil i en by, er Bargain Car Rentals en mulighed.

Billig billeje på Tasmanien

Du finder blandt andet Bargain Car Rentals udlejningskontorer i Hobart, Hobart Lufthavn, Launceston Lufthavn og Devonport. Her har Bargain Car Rentals lejebiler i forskellige størrelser til alle budgettet, som kan danne basis for en oplevelsesrig ferie på Tasmanien med udforskning af grønne dale, travle byer og charmerende landsbyer og nøgne kyster.

Udover almindelige personbiler har Bargin Car Rentals således også mini-busser, campingvogne og australske autocampere/campervans i deres sortiment. For alle køretøjerne i Bargain Car Rentals gælder det, at de er moderne og velholdte. Derudover omfatter servicen hos Bargain Car Rentals muligheden for at få afleveret eller afhentet din lejebil ved et hotel eller motel, hvis det ligger i nærheden af en af selskabets udlejningsstationer på Tasmanien.

Det er oplagt at benytte billeje på Tasmanien, som især er kendt for sine smukke landskaber og natur. Med en lejebil i Australiens eneste østat, kan du følge dit helt eget tempo og vælge præcis de attraktioner, som interesserer dig mest.

Priser på lejebiler fra Bargain Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Bargain Car Rentals med mange andre biludlejningsselskaber på Tasmanien. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Tasmanien

Oplev de smukke landskaber på Tasmanien med billeje. Foto: HK.Colin, Creative Commons.

Kontaktinformation til Bargain Car Rentals

Vil du i kontakt med Bargain Car Rentals kan det ske på følgende adresse:

Bargain Car Rentals
173 Harrington Street
Hobart TAS 7000
Telefon: 03 62 34 6959

Du kan læse mere om Bargain Car Rentals på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Bargain Car Rentals blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Bargain Car Rentals, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Bargain Car Rentals på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Bargain Car Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Bargain Car Rentals Find Billeje her -- data-src=