Beach Tyrex

beach-tyrexBeach Tyrex i Florida er kendt for at have lejebiler af stort set alle slags og udlejningsstationer i Miami Beach, Miami og Ft. Lauderdale lufthavnene.

Hos Beach Tyex kan du finde alt fra en traditionel lejebiler såsom en Toyota Corolla til eksklusive sportsvogne som for eksempel en Camaro SS Convertible. Så uanset om du ønsker at lejebilen skal være en særlig oplevelse eller du blot er på udkig efter den billigste billeje i Florida, har Beach Tyrex næsten med sikkerhed en bil til dig.

Beach Tyrex har deres hovedkontor i hjertet af Miami Beach, der modsat hvad mange tror ikke er en del af byen Miami, men derimod udgør en selvstændig ferieby ved kysten øst for Miami. Med billeje kan du nemt komme omkring i den populære ferieby, som ikke blot byder på lange strande, men også har et rigt kulturliv.

Billeje fra Beach Tyrex i Miami Beach eller Miami Lufthavn er naturligvis også en oplagt chance for at tage på spændende udflugter til andre byer og seværdigheder i resten af Solskinsstaten Florida. Syd for Miami venter for eksempel store naturoplevelser i Everglades Nationalpark og endnu flere smukke strande på turen ud mod Key West.

Priser på lejebiler fra Beach Tyrex

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Beach Tyrex med andre biludlejningsselskaber i Miami. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Miami beach

Miami beach, et af de mest populære feriemål i USA. Foto: Ricardo Mangual, Creative Commons.

Kontaktinformation til Beach Tyrex

Vil du i kontakt med Beach Tyrex kan det ske på følgende adresse:

Beach Tyrex
1425 COLLINS AVENUE
MIAMI BEACH FL, 33139
UNITED STATES
Telefon: (305)503-6193

Læs mere om Beach Tyrex på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Beach Tyrex er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Beach Tyrex, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Beach Tyrex på vores blog om billeje. Mangler du selv ideer til udflugtsmål på din næste rejse med billeje i Florida, vil vi anbefale dig at læse indlægget Min bedste bilferie i Florida med billig billeje!, hvor du med garanti finder tips til oplevelser du gik glip af første gang du var i Florida.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Beach Tyrex eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Beach Tyrex Find Billeje her --> Sammenlign priser her