Big Value Cars

Big-Value-logoBig Value Cars har mere end et dusin udlejningsstationer i New Zealand fordelt på både nord- og sydøen. Herfra kan du vælge mellem lejebiler i en bred vifte af størrelser og prisklasser.

Mange muligheder med billeje på New Zealand

Skal du på bilferie i New Zealand, vil en bil uanset type være en mulighed for at opleve mere og ikke mindst steder, som kan være svære at nå med anden transport. Vejene er generelt i god stand på New Zealand, men planlægger du at bevæge dig uden for alfarvej, er det oplagt at leje en af Big Value Cars’ firehjulstrækkere.

Skal du have familien med til New Zealand, eller er I en gruppe venner der rejser sammen? Så finder du hos Big Value Cars også lejebiler, der er rigelig rummelige til både passagerer og baggage. Endelige rummer selskabets bilflåden naturligvis også mindre modeller til dig, som blot har brug for billig billeje på New Zealand.

Big Value Cars har kontorer på begge øer, og da de ikke opkræver ekstra betaling for “one-way” billeje, er det nærliggende at lave en bilferie fra nord mod syd eller omvendt. På den måde slipper du får at skulle vende tilbage til udgangspunktet og kan i stedet nå omkring til flere seværdigheder på begge øer.

Priser på lejebiler fra Big Value Cars

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Big Value Cars med mange andre biludlejningsselskaber i New Zealand. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

New Zealand

Det er nemt at komme omkring med billeje i New Zealand. Foto: Yves Jusot, Creative Commons.

Kontaktinformation til Big Value Cars

Vil du i kontakt med Big Value Cars kan det ske på følgende adresse:

Big Value Cars
Level 4 Excelsior House
6 Commerce St
Auckland
New Zealand.
Telefon: 8088 7797

Du kan læse mere om Big Value Cars på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Big Value Cars blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Big Value Cars, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Big Value Cars på vores blog om billeje. Det er også på vores blog, du selv kan finde ny inspiration til næste gang du skal til New Zealand. I indlægget Udforsk New Zealand på cykel og med billeje er der for eksempel gode tips til, hvordan du får mest ud af din rejse med både bil og cykel.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Big Value Cars eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Big Value Cars Find Billeje her --> Sammenlign priser her