Black & White Rent A Car

black-whiteBlack & White Rent A Car har siden 1994 udlejet luksusbiler i Beverly Hills og Los Angeles, USA.

Eksklusiv billeje i Los Angeles

Black & White Rent A Car har deres hovedkontor i det eksklusive Beverly Hills, hvor luksusbiler og sportsvogne ikke vækker helt så meget opsigt i gadebilledet, som de ville gøre herhjemme. Men drømmer du om en særlig køreoplevelse i USA, er billeje fra Black & White Rent A Car dog stadig noget ud over det normale.

Blandt de eksklusive biler du kan leje er topmodeller fra BMW, Ferrari og Lamborghini, men Black & White Rent A Car har dog også mere normale lejebiler i deres flåde. Du kan således også finde biler fra for eksempel Toyota, Fiat og Volkswagen til lave priser.

Black & White Rent A Car tilbyder afhentning i Los Angeles Lufthavn, ligesom du også kan bestille billeje med levering inden for 3 miles af deres afdelinger. Har du brug for egen chauffør, er det også en mulighed.

Priser på lejebiler fra Black & White Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Black & White Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Lamborghini

Lamborghini, bare et af de eksklusive bilmærker hos Black and White Car Rental. Foto: Axion23, Creative Commons.

Kontaktinformation til Black & White Rent A Car

Vil du i kontakt med Black & White Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Black & White Rent A Car
8800 Burton Way
Beverly Hills CA 90211
Telefon: (310) 274-1144

Læs mere om Black & White Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Black & White Rent A Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside og eksterne kilder. Har du selv erfaringer med eller gode råd om billeje igennem Black & White Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ønsker altid at kunne give så god og opdateret information som muligt om biludlejningsfirmaerne i Los Angeles. Du er også velkommen til at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Black & White Rent A Car på vores blog om billeje. Her kan du også selv finde masser af inspiration og tips til rejser med billig billeje i det vestlige USA.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Black & White Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Black & White Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her