Bravacar

Det portugisiske firma Bravacar har afdelinger på både fastlandet i Portugal og Madeira. Uanset hvor du bestiller billeje fra Bravacar i Portugal kan du forvente firmaet i mange tilfælde har de billigste priser.

At priserne er lave hos Bravacar er der ingen tvivl om, men det er der også en årsag til. Jeg har selv lejet bil hos Barvacar et par gange på Madeira og det har ikke været nogen stor succes. Bestiller du en lejebil hos Bravacar skal du være forberedt på en mindre god service, og ofte er det biler der har kørt en del kilometer. Personligt vil jeg ikke anbefale dig at bestille billeje hos Bravacar, men det kan jo være jeg bare har været uheldig!

Information om Bravacar

Bravacar tilbyder ifølge deres egen hjemmeside billig billeje med afhentning på en række af Portugals mest populære destinationer såsom Lissabon, Porto, Faro og altså også blomsterøen Madeira. Uanset hvor du bestiller billeje fra Bravacar, har du mulighed for at vælge mellem en lang række biltyper. Så uanset om du rejser alene til Portugal, med familien eller en gruppe venner kan du i følge Bravacar selv finde en lejebil som passer hos Bravacar i søgemaskinen her på siden.

Søgemaskinen fra CarTrawler finder ikke blot de billigste lejebiler fra Bravacar, men også fra en lang række andre lokale og internationale biludlejningsfirmaer i Portugal.

Priser på lejebiler fra Bravacar

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Bravacar med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

lissabon. Lej bil på Billeje.info

Oplev Lissabon og resten af Portugal med billeje fra Bravacar. Foto: Bert Kaufmann, Creative Commons.

Læs mere om Bravacar på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Bravacar Find Billeje her --> Sammenlign priser her