Bravo Rent a Car

Bravo-logoBravo Rent a Car har over 30 års erfaring med billeje på den populære spanske ferieø Ibiza. Her tilbyder de alt fra kompakte mini-biler til luksusmodeller fra en håndfuld udlejningskontorer jævnt fordelt ud over øen.

Det er naturligvis ofte mest nærliggende at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen, men udover deres afdeling i Ibiza Lufthavn har Bravo Rent a Car også kontorer i selve Ibiza by, San Antonio og San Miguel. Uanset på hvilken del af Ibiza, du ønsker at afhente en lejebil, er der derfor ikke langt til nærmeste udlejningskontor.

Hvor Ibiza tidligere var kendt som lidt af en festø, er der i de senere år flere og flere om har fået øjnene op for øens andre kvaliteter og flere familier rejser hertil. Ibiza gemmer da også stadig på mange skjulte perler og traditionelle områder, som er oplagte at udforske med billeje.

I udvalget af lejebiler, der fornyes årligt, hos Bravo Rent a Car findes da også biler, som er velegnede til dig med behov for at tage hele familien med på udflugt på Ibiza. Skal ferien på Ibiza være en særlig oplevelse, kan du eventuelt også benytte dig af chancen for at leje en af selskabets luksusbiler som inkluderer cabrioleter og store firehjulstrækkere.

Priser på lejebiler fra Bravo Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Bravo Rent a Car med mange andre biludlejningsselskaber på Ibiza. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Ibiza

Brug billeje på Ibiza til at finde de bedste strande. Foto: < a href=”https://www.flickr.com/photos/victoriapeckham/”>David Sim, Creative Commons.

Du kan læse mere om Bravo Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Bravo Rent a Car blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Bravo Rent a Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Bravo Rent a Car på vores blog om billeje. Tjek også selv de tidligere indlæg på bloggen, hvis du mangler ideer til oplevelser med billeje på Ibiza eller vil følge med i de seneste nyheder og tilbud fra billejebranchen.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Bravo Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Bravo Rent a Car Ibiza Find Billeje her --> Sammenlign priser her