Cael Rent a car

Cael har lejet biler ud i Portugal siden 1958 og var dermed en af pionererne indenfor denne branche. I dag er Cael ikke kun en spiller på markedet for billeje til forretningslivet men er også et populært valg blandt de mange som besøger Portugal på ferie.

Cael er stadig et familieejet foretagende, som i dag omfatter tre generationer af de to familier, der i et halvt århundrede har udgjort kernen i biludlejningsfirmaet. Har du brug for billeje i Portugal, kan Cael tilbyde lejbiler i mange klasser ligefra minibiler perfekte til storbyferien i Lissabon eller store, luksuriøse modeller til at tage på langfart.

Med adskillige udlejningstationer i og omkring Portugals hovedstad, er Cael et oplagt valg hvis du har brug for billig billeje i Lissabon. Du kan dog også afhente lejebiler fra Cael i Porto og Faro.

Priser på lejebiler fra Cael

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Cael med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

lagos portugal. Lej bil på Billeje.info

Cael tilbyder billeje flere steder i Portugal. Foto: João Paulo F. Barreiros.

Læs mere om Cael på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Cael Find Billeje her --> Sammenlign priser her