Canadream

Billeje billeje i Canada med Canadream

CanaDream er et børsnoteret selskab som fokuserer på den internationale turisme. Selskabet er et af de største billeje firmaer i Canada og har mange internationale og lokale kunder som ønsker at udforske Canada via autocamper/motorhome eller billeje. Canada har enormt meget uspoleret natur, samt storslåede parker som bedst bliver udforsket via bil eller autocamper.

Canadream har en flåde på omkring 800 enheder, fra 7 byer i Canada. De forskellige udlejningssteder tilbyder en bred vifte af naturoplevelser og for at nævne nogle få, Vancouver, British Columbia, Calgary og Edmonton, Alberta, Toronto, Ontario, Montreal, Quebec, Halifax, Nova Scotia og Whitehorse, Yukon.

Siden Canadream købte en skrantende virksomhed i samme branche, er virksomheden kun vokset og er idag en markedsleder på det canadiske markede. Oprindeligt var Canadream privatejet men er idag børsnoteret.

Priser på lejebiler Canadream

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Canadream med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Billig billeje i Canada med Canadream

Mount Yamnuska – Alberta, Canada – Udforsk Canadas vidunderlige natur med billeje fra Canadream. Foto: Trodel

Kontakt information til Canadream

Vil du i kontakt med Canadream kan det ske på følgende adresse:

Canadream
2510-27 Street N.E.
Calgary, AB  T1Y 7G1

Telefon: 403-291-1000

Læs mere om Canadream på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Canadream Find Billeje her --> Sammenlign priser her