City Centre

City_logoCity Centre har eksisteret siden 1982 og det familieejede biludlejningsfirma tilbyder i dag billeje i lufthavnen ved den australske by Perth.

Billig billeje i Perth Lufthavn

At de fleste ankommer til Perth med fly er ikke så underligt. Perth i det vestlige Australien er således verdens mest isoleret storby med over 1 millioner indbyggere. Med deres beliggenhed tæt ved både den internationale og regionale lufthavn i Perth er billeje fra City Centre et naturligt valg for dig, som vil hurtigt videre til din endelige destination. Uanset dit behov har du gode chancer for at finde en lejebil, som passer hos City Center. De har således både små, rappe bybiler til dig, der vil nemt rundt i Perth, og store biler dig som skal have hele familien med på udflugt til seværdigheder i og omkring byen.

Til trods for sin isolation er Perth et populært rejsemål, ikke mindst fordi man her finder nogle af Australiens bedste strande. Dertil kommer byens afslappede og tilbagelænede livsstil, der passer godt til feriegæster.

Benytter du billeje i Perth fra City Centre eller et af de mange andre biludlejningsselskaber i Perth, er det også oplagt at benytte muligheden for at besøge nogle af vingårdene og mikro-bryggerierne i Swan Valley, som er blandt Australiens bedste.

Priser på lejebiler fra City Centre

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra City Centre med mange andre biludlejningsselskaber i Australien. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Strand ved Perth

Perth er kendt for fantastiske strande. Foto: Amitac, Creative Commons.

Kontaktinformation til City Centre

Vil du i kontakt med City Centre kan det ske på følgende adresse:

City Centre
3/12 Hyne Road,
South Guildford WA 6055
Telefon: +61 9 9479 4900

Du kan læse mere om City Centre på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af City Centre blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem City Centre, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af City Centre på vores blog om billeje. Det er også i bloggen, du selv kan finde mange gode råd til at rejse med billeje i Australien. Ligeledes vil du her jævnligt kunne finde omtaler af særligt gode billejetilbud eller nyheder om spændende oplevelser “downunder”.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos City Centre eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos City Centre Find Billeje her --> Sammenlign priser her