City Rent a Car

Billig billeje med City Rent a Car

City Rent-a-Car blev grundlagt i 1996 af Joseph Blandino, Paul Blandino og Tamim Ghilzai med en ambition om at skabe San Fransico’s bedste biludlejningsfirma. Siden er City Rent-a-Car vokset, og kan i dag tilbyde billeje i San Francisco fra et centralt beliggende udlejningskontor, hvor man finder et bredt udvalg af lejebiler.

Har du brug for billeje i San Francisco kan City Rent-a-car således tilbyde alt fra kompakte benzinøkonomiske modeller til mere eksotiske muskelstærke biler. Hvad siger du for eksempel til at cruise langs den californiske Stillehavskyst i en Porsche Boxster eller en Corvette? Med billeje i San Francisco har du friheden til at lave din helt egen rejseplan, og kan nå længere omkring til de mange seværdigheder, som findes i denne smukke del af USA.

Priser på lejebiler fra City Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra City Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i USA med City Rent a Car

Vejen til Death Valley i Nevada, USA – Udforsk USA med billeje fra City Rent a Car. Foto: dgj103

Kontakt information til City Rent a Car

Vil du i kontakt med City Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

City Rent-a-Car
1433 Bush Street
San Francisco, CA 94109

Telefon: 415 -359-1331

Læs mere om City Rent a Car på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos City Rent a Car Find Billeje her -- data-src=