County Car Rentals

Billig billeje med County Car Rentals

County Car Rentals har en lang historie. Det familieejede biludlejningsfirma blev oprindeligt grundlagt i 1952 af Bernard Loughran og drives i dag videre af sønnen Bernard ved hjælp fra to børnebørn.

County Car Rentals, har længe profileret sig som Irlands største uafhængige biludlejningsfirma, der i stedet for at bruge penge på dyre franchiseaftaler og reklamer, har valgt at fokusere på at kunne tilbyde billig billeje i Irland. Strategien har tilsyneladende båret frugt, og i kraft af kundernes anbefalinger er County Car Rentals vokset. For nyelig er County Car Rentals ifølge firmaets egen hjemmeside dog blevet en del af Sixt Biludlejning.

Har du brug for billeje i Irland, kan du for eksempel benytte billeje fra Dublin Lufthavn, hvor County Car Rentals tilbyder billeje.

Priser på lejebiler fra County Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra County Car Rentals med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i Irland med County Car Rentals

Smukke omgivelser i Irlands højland – oplev Irland med billeje fra County Car Rentals. Foto: EoinGardiner

Kontakt information til County Car Rentals

Vil du i kontakt med County Car Rentals kan det ske på følgende adresse:

Sixt Franchisee
South County Self-Drive Ltd.
Rochestown Avenue, Dun Laoghaire, Dublin

Telefon: +353 1 235 2030

Læs mere om County Car Rentals på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos County Car Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her