Cruisin' NZ

Cruising-logoCruisin’ NZ har ifølge eget udsagn “de mest afslappede priser” på billeje i New Zealand. I kombination med et veludbygget netværk af udlejningskontorer gør det Cruisin’ NZ til et godt bud på din biludlejer til ferien i New Zealand.

Cruisin’ NZ har afdelinger i stort set alle de vigtigste byer og trafikknudepunkter i New Zealand. Da de samtidig ikke tager ekstrabetaling for “one-way” billeje, hvor du afhenter og aflevere din lejebil forskellige steder, giver det gode muligheder for at sammensætte en rejse gennem det spændende land med besøg ved masser af seværdigheder.

Cruisin’ NZ er en del af Apollo Motorhome Holidays, som er specialiseret i udlejning af motorhomes i New Zealand. Alle biler hos Cruisin’ NZ i flåden er af nyere dato og bliver ifølge deres egen beskrivelse regelmæssigt vedligeholdt for, at du kan nyde en problemfri bilferie i New Zealand.

Priser på lejebiler fra Cruisin’ NZ

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Cruisin’ NZ med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Milford sound

Besøg for eksempel Milford Sound med billeje i New Zealand. Foto: , Creative Commons.

Du kan læse mere om Cruisin’ NZ på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Cruisin’ NZ blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Cruisin’ NZ, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Cruisin’ NZ på vores blog om billeje. På bloggen kan du også selv finde tips til oplevelser med billeje på New Zealand i indlæg såsom Udforsk New Zealand på cykel og med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Cruisin’ NZ eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Cruisin’ NZ Find Billeje her -- data-src=