Cruising Car Rental

CruisingFamilieejet Cruising Car Rental har beskæftiget sig med biludlejning i Queensland, Australien i over 18 år. I dag har firmaet to afdelinger i Cairns med et alsidigt sortiment af lejebiler til alle behov.

Billig billeje i Cairns fra Cruising Car Rental

Selvom hovedattraktionen ved Cairns for mange besøgende er chancen for at tage på en tur ud til det nærliggende Great Barrier Reef, verdens største koralrev, må du ikke snyde dig selv for de mange sevørdigheder og oplevelser på land i og omkring Cairns.

Det tropiske klima ved Cairns betyder blandt andet, at du få timers kørsel fra byen kan besøge nationpalparker med rigtig regnskov. Det og de andre spændende udflugtsmuligheder betyder, at det er oplagt at bestille billeje fra Cruising Car Rental til dit besøg.

Udover en flåde af moderne, velholdte lejebiler, som alle har aircondition, kan du ifølge Cruising Car Rental hos dem forvente serviceydelser såsom gratis barnesæder og lufthavns-transfer. Det gælder naturligvis uanset om du bestiller billeje med afhentning i afdelingen i Cairns eller det nærliggende Trinity Beach.

Priser på lejebiler fra Cruising Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Cruising Car Rental med mange andre biludlejningsselskaber i Cairns. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Cairns flod

Tag på opdagelse omkring Cairns med billig billeje. Foto: Global Water Forum, Creative Commons.

Kontaktinformation til Cruising Car Rental

Vil du i kontakt med Cruising Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Cruising Car Rental
196a Sheridan Street,
Cairns,
Queensland,
4870
Telefon: 07 4041 4666

Du kan læse mere om Cruising Car Rental på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Cruising Car Rental blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Cruising Car Rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Cruising Car Rental på vores blog om billeje. Er du selv på vej til Australien igen eller for første gang, er det ligeledes på bloggen, at du kan finde ideer til spændende oplevelser med egen lejebil. Vi opdateret også jævnligt med nyheder og ekstra gode tilbud fra billejebranchen “downunder”.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Cruising Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Cruising Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her