Discovery Rent A Car

discovery-logoDiscovery Rent A Car er et biludlejningsfirma med adskillige afdelinger i og omkring Los Angeles i USA.

Discovery Rent A Car blev grundlagt i 1988 og har i dag strategisk godt placerede afdelinger, hvorfra de kan dække de fleste behov for billig billeje i Los Angeles. Så uanset hvorfor du rejser til Los Angeles, er Discovery Rent A Car i nærheden med et stort udvalg af lejebiler.

Fra afdelingerne i Los Angeles International Airport (LAX) og Burbank Bob Hope Airport (BUR) kan du således bestille lejebiler i klasser lige fra små, økonomiske modeller til store rummelige mini-vans, der kan være det perfekte valg til en roadtrip med familien i det vestlige USA.

Ligesom mange af de andre biludlejningsfirmaer i Los Angeles Lufthavn tilbyder Discovery Rent A Car gratis shuttle service til deres udlejningskontor, så du ikke skal bekymre dig om det.

Priser på lejebiler fra Discovery Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Discovery Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Route 66 i USA

Følg Route 66 med billeje fra Los Angeles. Foto: Randy Heinitz, Creative Commons.

Kontaktinformation til Discovery Rent A Car

Vil du i kontakt med Discovery Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Discovery Rent A Car
PO Box 7271
Burbank, CA 91510
USA
Telefon: (310) 322-3000

Læs mere om Discovery Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Discovery Rent A Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Discovery Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Discovery Rent A Car på vores blog om billeje. Mangler du selv inspiration til en bilferie med udgangspunkt i Los Angeles, vil vi anbefale dig at læse indlægget Bilferie langs Route 66 i USA. Her er masser af gode råd og tips til oplevelser og seværdigheder.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Discovery Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Discovery Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her