Dooley

Dooley-logoDooley har over 50 års erfaring i billejebranchen og er et af de få firmaer med afdelinger i både det nordlige og sydlige Irland.

Dooley har i dag 20 udlejningskontorer fordelt på alle større byer og lufthavne i Irland. Senest har Dooley indviet et nyt kontor i terminal 1 og 2 i Dublin Lufthavn.

Har du brug for billeje i Irland, finder du i Dooley’s bilflåde lejebiler af mange størrelser og priser. Har du brug for en kompakt, kvik bil til bykørsel eller en stor komfortabel mini-van til bilferien med familien? Uanset dit behov kan Dooley hjælpe.

Der er mange gode grunde til benytte billeje i Irland. Udover friheden til at lægge din egen rejseplan og besøge seværdighederne i eget tempo, er det ofte også rart at have en lejebil at søge ly i, når de berømte omskiftelige irske vejr viser tænder.

Priser på lejebiler fra Dooley

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Dooley med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

kirke irland

Få mere ud af din rejse i Irland med en lejebil. Foto: Shneeeem, Wikimedia.

Kontaktinformation til Dooley

Vil du i kontakt med Dooley kan det ske på følgende adresse:

Dooley
Knocklong Cross,
Knocklong County Limerick,
Ireland
Telefon: +353 62 53103

Du kan læse mere om Dooley på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Dooley blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Dooley, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Dooley på vores blog om billeje. Tag også selv et kig på de andre indlæg på bloggen, hvis du mangler inspiration til din næste rejse i Irland såsom indlægget Oplev Ring of Kerry i Irland med lejebil.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Dooley eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Dooley Find Billeje her --> Sammenlign priser her