Drive Hellas

drive-hellasDrive Hellas startede som biludlejningsfirmaer i 1992 og har i dag en stor flåde af lejebiler fordelt over hele Grækenland.

Det er ikke kun almindelig, billig billeje du kan bestille hos Drive Hellas. I udvalget finder du således også adskillig lusksusmodeller og eksklusive bilmærker. Det kan være en chance for en speciel ferieoplevelse bag rattet i Grækenland.

De fleste som rejser til Grækenland og bestille billeje hos Drive Hellas ønsker dog naturligvis blot en billig og pålidelig lejebil. Skal det være ekstra nemt, er det oplagt at bestille din billeje med direkte afhentning i din ankomstlufthavn. Drive Hellas er til stede i adskillige lufthavne, og så slipper du for at bekymre om den græske offentlige transport.

Priser på lejebiler fra Drive Hellas

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Drive Hellas med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

ruin i Grækenland

Det er nemt at finde billig billeje i Grækenland her på siden. Foto: Pedro Szekely, Creative commons.

Kontaktinformation til Drive Hellas

Vil du i kontakt med Drive Hellas kan det ske på følgende adresse:

Drive Hellas
Thessaloniki-Moudania
P.C. 570 01 Thessaloniki
M.B. 60279
Telefon: +30 2310472600

Du kan læse mere om Drive Hellas på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Drive Hellas blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Drive Hellas, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Drive Hellas på vores blog om billeje. Følg også selv med på bloggen og tjek de tidligere indlæg for ideer til din næste ferie med billeje i Grækenland.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Drive Hellas eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Drive Hellas Find Billeje her --> Sammenlign priser her