Drive Rent A Car

drive-logoDrive Rent A Car er i kraft af samarbejdet med Budget et af de største biludlejningsfirmaer på Rhodos, hvor de tilbyder billeje i lufthavnen eller med levering ved dit hotel.

Billig billeje på Rhodos

Bilmodellerne du finder hos Drive Rent A Car spænder over alt fra de mindste, økonomiske A-klasse biler til store, rummelige mini-busser med plads til 9 rejsende. Er du på udkig efter en lille rap bil til en ferie for to, kan du hos Drive Rent A Car for eksempel også leje en ‘Smart for two’.

Det er ikke uden grund at mange ferierejsende på Rhodos vælger at benytte billeje. At den græske ferieø er en af de mest besøgte i Middelhavet skyldes således ikke kun det solrige klima og de gode badestrande, men også et væld af interessante historiske og kulturelle seværdigheder.

Vil du ikke bare ligge ved vandet hele ferien, men også udforske resten af Rhodos er billeje fra Smart for Drive Rent A Car eller et af de andre biludlejningsselskaber et oplagt valg. Med din egen lejebil fra Drive Rent A Car kan du tage på eventyr i eget tempo og udvælge de steder, der interessere dig mest.

Drive Rent A Car har udlejningskontorer spredt ud over det meste af Rhodos, og der er også mulighed for at få leveret din lejebil ved hotellet. Mange vælger dog at bestille deres billeje med afhentning i Rhodos Lufthavn, så de slipper for at bøvle med andre transportmuligheder til hotellet.

Priser på lejebiler fra Drive Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Drive Rent A Car med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Rhodes havn

Kom let omkring på Rhodos med billeje. Foto: Wojsyl, Creative Commons.

Kontaktinformation til Drive Rent A Car

Vil du i kontakt med Drive Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Drive Rent A Car
1st klm Tsairi
Airport Ave. 851 00
Rhodes Greece
Telefon: +30 22410 68243

Du kan læse mere om Drive Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Drive Rent A Car blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Drive Rent A Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Drive Rent A Car på vores blog om billeje. Det er også i de tidligere blog-indlæg, du selv kan finde masser af inspiration til din næste ferie med billeje på Rhodos eller et af utallige andre spændende rejsemål. Hold også her øje med særtilbud og andre nyheder om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Drive Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Drive Rent A Car Rhodos Find Billeje her --> Sammenlign priser her