Drivo

DrivoDrivo er et amerikansk biludlejningsfirma for dig, som har brug for billig billeje i Newark på USA’s østkyst.

Drivo tilbyder gratis transport fra Newark Liberty Lufthavn togstationen eller lufthavnsterminalerne døgnet rundt. Ligeledes vil Drivo køre dig tilbage, efter du har afleveret din lejebil.

Newark, som er staten New Jersey’s største, ligger umiddelbart vest for New York men er i sig selv et kulturelt kraftcenter med masser af interessante seværdigheder.

For dig som ikke blot vil opleve storbyliv, men også nogle af de smukke naturseværdigheder og andre attraktioner på den amerikanske østkyst er billeje fra Drivo eller et af de andre biludlejningsfirmaer i Newark et indlysende valg.

Priser på lejebiler fra Drivo

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Drivo med mange andre biludlejningsselskaber i USA. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Newark, New Jersey

Newark, New Jersey. Foto: Doug Kerr, Creative Commons.

Kontaktinformation til Drivo

Vil du i kontakt med Drivo kan det ske på følgende adresse:

Drivo
408-416 Carnegie Ave,
Newark, NJ, 07114
Telefon: (855) 550-0008

Du kan læse mere om Drivo på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Drivo blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Drivo, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Drivo på vores blog om billeje. Skal du til USA, kan du selv finde masser af inspiration til en oplevelsesrig bilferie på bloggen i indlæg såsom Sådan rejser du billigt rejse til USA med fly og billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Drivo eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Drivo Newark Find Billeje her --> Sammenlign priser her