E-Z Rent-A-Car

EZ-logoE-Z Rent-A-Car som blev grundlagt i 1994, er i dag til stede i de fleste af de store lufthavne i USA samt en række andre lande, hvor de tilbyder et bredt bilsortiment.

Nem billeje i lufthavnen

E-Z Rent-A-Car startede i 1994 med blot ni biler i Orlando Lufthavn i Florida. Her er de stadig til stede og har desuden oplevet en kraftig vækst, der betyder at du i dag kan bestille billeje fra E-Z Rent-A-Car i de fleste større lufthavne i USA og på en række internationale destinationer. I USA kan du udover Orlando for eksempel finde E-Z Rent-A-Car i Los Angeles Lufthavn (LAX) og John F. Kennedy Internationale Lufthavn.

At E-Z Rent-A-Car har valgt at satser på udlejning i lufthavne giver dog mening, da det for de fleste rejsende er det naturlige sted at afhente deres lejebil. Bestiller du din billeje hos E-Z Rent-A-Car, præsenteres du for et bredt udvalg af lejebiler i mange størrelser og prisklasser. Hvad enten du har brug for en lille, billig lejebil eller ønsker en eksklusiv køreoplevelse, er det således en mulighed.

Markedet for billeje i lufthavne er præget af hård konkurrence, og E-Z Rent-A-Car er da også blot et af mange biludlejningsselskaber, du kan finde i søgemaskinen her på Billeje.info.

Priser på lejebiler fra E-Z Rent-A-Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra E-Z Rent-A-Car med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

orlando lufthavn

E-Z Rent-A-Car startede i Orlando Lufthavn. Foto: brownpau, Creative Commons.

Kontaktinformation til E-Z Rent-A-Car

Vil du i kontakt med E-Z Rent-A-Car kan det ske på følgende adresse:

E-Z Rent-A-Car
2003 McCoy Road Suite A
Orlando, FL 32809
USA
Telefon: 407-888-0500

Du kan læse mere om E-Z Rent-A-Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om E-Z Rent-A-Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem E-Z Rent-A-Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af E-Z Rent-A-Car på vores blog om billeje. Brug eventuelt også vores blog til selv at få gode tips til finde den billigste biludlejning i USA, og ikke mindst til at få ideer til oplevelser på en bilferie.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos E-Z Rent-A-Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos E-Z Rent-A-Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her