Eagle Rider

eagle-logoEagle Rider lancererede i 1992 udlejningen af Harley Davidsonmotorcykler i Los Angeles og er i dag verdens største motorcykeludlejer.

Det er ikke blot klassiske motorcykler du kan leje hos Eagle Rider i USA, men også ATV’er og motorcrosscykler og scootere. Alle er ifølge selskabet omhyggeligt vedligeholdte og omfatter en række kendte modeller.

Eagle Rider har udlejningsstationer har mange udlejningsstationer, som er jævnt fordelt ud over USA. Da de samtidig tilbyder one-way leje, er det en oplagt chance for at nå langt omkring på din motorcykelferie i USA.

Eagle Rider tilbyder desuden guidede motorcykelferier og ferier på hånd.

Priser på lejebiler fra Eagle Rider

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Eagle Rider med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

harley davidson

Oplev USA på en lejet motorcykel. Foto: Mr Hicks46, Creative Commons.

Kontaktinformation til Eagle Rider

Vil du i kontakt med Eagle Rider kan det ske på følgende adresse:

Eagle Rider
11860 S. La Cienega Blvd.
Los Angeles California 90250
USA
Telefon: (310)-536-6777

Du kan læse mere om Eagle Rider på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Eagle Rider blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Eagle Rider, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Eagle Rider på vores blog om billeje. Er du selv på udkig efter ideer til en oplevelsesrig ferie på motorcykel eller i lejebil, er det også på bloggen, at du finder masser af gode råd om interessante seværdigheder og oplevelser. Ligeledes opdateres den jævnligt med omtale af ekstra gode tilbud på billeje og andre nyheder fra biludlejningsfirmaerne.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Eagle Rider eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Eagle Rider Find Billeje her --> Sammenlign priser her