Easirent

ER-LogoEasirent er til stede i en håndfuld af Storbritanniens største byer og lufthavne, hvor de tilbyder nem billeje til ferie- og forretningsrejsende.

Det er ikke kun ved Easirent’s udlejningskontorer i byer og lufthavne, du kan afhente din lejebil. Det britiske biludlejningsfirma tilbyder også en ekstra service til dig, som rejser til London. De leverer således din lejebil til ethvert hotel i det centrale London, hvilket kan være en oplagt mulighed for dig, som ønsker at kombinere storbyferier med oplevelser på landet.

For de mange som flyver til Storbritannien og har brug for billeje er det dog med god grund hovedparten, der vælger at afhente deres lejebil direkte i lufthavnen. Det gør det nemt at fortsætte videre på rejsen uden at skulle bekymre sig om andet end at køre i den rigtige side.

Easirent har afdelinger i lufthavne såsom London Heathrow, Gatwick og Stansted Lufthavn, hvor du alle steder kan bestille lejebiler i en bred vifte af størrelser.

Priser på lejebiler fra Easirent

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Easirent med mange andre biludlejningsselskaber i Storbritannien. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Oxford

Med billeje kan du nemt besøge mange charmerende byer på din rejse, her Oxford. Foto: Tejvan Pettinger, Creative Commons.

Du kan læse mere om Easirent på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Easirent blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Easirent, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Easirent på vores blog om billeje. Skal du selv på bilferie i Storbritannien (igen), er det også på bloggen du finder masser af inspiration til udflugter og oplevelser.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Easirent eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Easirent Find Billeje her --> Sammenlign priser her