East Coast Car Rentals

eastcoast-logoEast Coast Car Rentals er et af de største uafhængige biludlejningsfirma i Australien.

Grundlagt i 1979 har East Coast Car Rentals i delstaten Queensland stor erfaring med at tilbyde moderne, velholdte lejebiler til lave priser i det nordøstlige Australien. I Australien er billeje en chance for at tage på en fantastisk kør-selv ferie med stop ved de berømte strande på Gold Coast og Sunshine Coasti samt besøg i storbyer som Sydney og Melbourne.

East Coast Car Rentals har udlejningskontorer i en række af de mest populære byer og lufthavne. Senest har firmaet indviet nye kontorer i lufthavnene i Melbourne, Adelaid og Sydney.

Bilflåden hos East Coast Car Rentals omfatter et bred spektrum af bilstørrelser lige fra små to-dørs biler til store 12 personers mini-busser. Alle køretøjer er ifølge firmaet naturligvis med air-condition.

Priser på lejebiler fra East Coast Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra East Coast Car Rentals med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

australien

Få mere ud af din rejse i Australien med billeje. Foto: Shayan Sanyal, Creative Commons.

Du kan læse mere om East Coast Car Rentals på deres egen hjemmeside her

Denne siden om East Coast Car Rentals blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem East Coast Car Rentals, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af East Coast Car Rentals på vores blog om billeje. Er du selv på vej til Australien er det ligeledes på vores blog, at du finder inspiration til oplevelser med billeje “Downunder”.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos East Coast Car Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos East Coast Car Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her