Ebookers billeje

Billig billeje med Ebookers

Ebookers er et af verdens førende online rejsebureauer med speciale i rejser i hele verden. Ebookers tilbyder flere forskellige rejseprodukter, herunder 250 flyselskaber, mere end 100.000 hoteller, ferier, billeje og forsikring.

Ebookers er en del af virksomheden Orbitz Worldwide, der er et førende online rejsebureau. Ebookers prøver at give deres kunder den bedste kundeoplevelse via deres passion for rejser. Virksomheden tilbyder rejse produkter online og via telefon. Ebookers har online rejsebureauer i 13 lande i Europa og dets hovedkontor ligger i det centrale London.

Ebookers startede i 1998 og dens oprindelse går mere end 20 år tilbage under navnet Flightbookers Ltd. Flightbookers Ltd startede i Earls Court, London i 1983 af Dinesh Dhamija. I 1996 var det det første rejsebureau til at lancere en interaktiv rejse website i Storbritannien.

Priser på lejebiler fra Ebookers

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Ebookers med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje i England med Ebookers billeje

Grønne marker ved Sussex, Engalnd – oplev England med billeje fra Ebookers. Foto: weesam2010

Kontakt information til Ebookers

Vil du i kontakt med Ebookers kan det ske på følgende telefonnummer:

Telefon: +44 (0) 203 320 3320

Læs mere om Ebookers på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Ebookers billeje Find Billeje her --> Sammenlign priser her