Economy Car Hires

economy-logoEconomy Car Hires har tre kontorer på den græske ø Lesvos, hvor personalet står klar til at hjælpe dig med ikke blot billeje med også dine spørgsmål om Lesvos.

Du finder Economy Car Hires i byerne Mytilini, Molivos og Eftalou på Lesvos, som også ofte kaldes Lesbos. Alle steder kan du vælge lejebiler i forskellige størrelser lige fra en lille økonomi-model til store 7-personers familiebiler.

Billeje fra Economy Car Hires eller et af de andre biludlejningsselskaber på Lesvos er en god måde at udforske den smukke ø på. Selvom de lokale har, hvad der må betegnes som en “frisk kørestil”, overholdes færdselsreglerne for det meste. Vejene er desuden af en fornuftig standard og selv bjergvejene er ikke afskrækkende.

Med billeje på Lesvos er det nemt at udforske hyggelige byer og natur i dit eget tempo, og så slipper du for at bekymre dig om offentlig transport.

Priser på lejebiler fra Economy Car Hires

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Economy Car Hires med mange andre biludlejningsselskaber på Lesvos. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Havn på Lesbos

Havn på Lesbos. Foto: Ronald Saunders, Creative Commons.

Kontaktinformation til Economy Car Hires

Vil du i kontakt med Economy Car Hires kan det ske på følgende adresse:

Economy Car Hires
Kountouriou 89,
Lesbos Greece 81100,
Telefon: +302251037875,

Du kan læse mere om Economy Car Hires på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Economy Car Hires blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Economy Car Hires, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Economy Car Hires på vores blog om billeje. På bloggen kan du også selv finde masser af gode tips til kør-selv ferier med billeje i Grækenland og mange andre lande. Vi opdaterer også jævnligt med gode tilbud og nyheder om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Economy Car Hires eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Economy Car Hires Lesvos Find Billeje her --> Sammenlign priser her