Executive Van Rentals

Executive Van rentals logoExecutive Van Rentals er som navnet antyder et biludlejningsfirma i Los Angeles, som har specialiseret sig i udlejning af vans (varevogne) og minibusser.

Billeje med god plads i Los Angeles

Er I en større gruppe eller familie, som har brug for billeje i Los Angeles Lufthavn, kan I hos Executive Van Rentals med garanti finde en lejebil, som har plads til jer alle. Selvom vans og mini-busser med plads til op imod 15 personer er deres specialitet, har Executive Van Rentals dog også en række mindre almindelige personbiler i deres flåde af lejebiler.

Det er desuden ikke kun i Los Angeles Lufthavn, at du kan bestille billeje fra Executive Van Rentals. Ifølge deres egen hjemmeside tilbyder Executive Van Rentals således at levere deres lejebiler i alle områder af Californien og på udvalgte steder i nabostaterne Nevada og Arizona.

Skal I på en længere bilferie i det vestlige USA, er det værd at overveje at bestille en lejebil med god plads. Hos Executive Van Rentals kan I for eksempel få en minivan med plads til 8 personer, og selv hvis I ikke er så mange, er den ekstra plads god at have til bagagen.

Priser på lejebiler fra Executive Van Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Executive Van Rentals med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Las Vegas

Besøg for eksempel Las Vegas med billeje fra Executive Van Rentals. Foto: Nan Palmero, Creative commons.

Kontaktinformation til Executive Van Rentals

Vil du i kontakt med Executive Van Rentals kan det ske på følgende adresse:

Executive Van Rentals
9144 S. Sepulveda Blvd. Los Angeles CA. 90045
Telefon: 1 866 311 8267

Læs mere om Executive Van Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Executive Van Rentals er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Executive Van Rentals, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Executive Van Rentals på vores blog om billeje. Mangler du selv inspiration til en bilferie med udgangspunkt eller endestation i Los Angeles, bør du for eksempel her læse indlæse indlægget Bilferie langs Route 66 i USA.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Executive Van Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Executive Van Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her