Express Rent a Car

express-logoExpress Rent a Car har specialiseret sig i biludlejning i Heathrow Lufthavn, hvor de har biler til både forretnings- og ferierejsende.

Express Rent a Car blev grundlagt i 1983 og har således mere end 20 års erfaring i branchen. Det er desuden ikke kun i Heathrow Lufthavn, du kan finde Express Rent a Car, men i alle lufthavnene omkring London: Gatwick, City, Luton og Stansted.

Skal du holde storbyferie i det centrale London, giver det nok ikke megen mening at benytte billeje. Men til gengæld er en lejebil alletiders transportmulighed ligeså snart, du ønsker at besøge nogle af de mange andre interessante byer og seværdigheder i resten af Storbritannien.

For de fleste er billeje i lufthavnen derfor også ofte den nemmeste og mest oplagte løsning, men har du brug billeje et andet sted i Storbritannien tilbyder Express Rent a Car også levering af din lejebil.

Priser på lejebiler fra Express Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Express Rent a Car med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Heathrow Lufthavn

Heathrow Lufthavn, hvor du finder Express Rent a Car. Foto: Basheer Tome, Creative Commons.

Kontaktinformation til Express Rent a Car

Vil du i kontakt med Express Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Express Rent a Car
2 Bayham Street
London NW1 OES
Telefon: +44 (0)20 7387 5028

Du kan læse mere om Express Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Express Rent a Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Express Rent a Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Express Rent a Car på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Express Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Express Rent a Car London Find Billeje her --> Sammenlign priser her