Express Rent a Car

ExpresslogoExpress Rent a Car er et af de største biludlejningsselskaber i Polen med udlejningskontorer fra nord til syd.

Express har været på det polske billejemarked siden 1989 og er desuden en del af samme gruppe som Polens største bilforhandler, hvilket tilsammen giver selskabet en stor forståelse for kundernes billeje-behov i Polen.

Express Rent a Car råder ifølge egne oplysninger over mere end 5000 lejebiler i Polen, som er lige velegnede til såvel ferie- som forretningsrejser. Du kan således vælge frit mellem alt fra små, budgetvenlige modeller til store mini-busser med plads til alle mand.

Når du lejer en bil hos Express Rent a Car, forsikrer selskabet at du aldrig får udleveret en bil, som er mere end 3 år gammel. Derudover kan du forvente billeje med ubegrænset kilometerforbrug og et stort udvalg af ekstraudstyr.

Express Rent a Car 15 udlejningskontorer ligger i landets største og mest besøgte byer: Gdansk, Katowice, Krakow, Lublin, Lodz, Poznan, Szczecin, Warszawa og Wroclaw. Uanset hvilken del af Polen du skal besøge, er der således aldrig langt til nærmeste by, hvor du kan bestillen billeje fra Express Rent a Car. Ligedes giver det brede netværk af afdelinger gode muligheder for at benytte billeje, hvor du henter og afleverer din lejebil i forskellige byer.

Priser på lejebiler fra Express Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Express Rent a Car med mange andre biludlejningsselskaber i Polen. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Wroclaw

Wroclaw. En af de byer hvor Express Rent a Car er tilstede. Foto: olly301, Creative Commons.

Du kan læse mere om Express Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Express Rent a Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennemExpress Rent a Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Express Rent a Car på vores blog om billeje. Bloggen er også et oplagt sted at starte, hvis du er på udkig efter et par gode tips til spændende oplevelser med billeje eller særtilbud.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos XXX eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Express Rent a Car Polen Find Billeje her --> Sammenlign priser her