Ezi-Rent

ezi-rent-logoEzi-Rent er et forholdvis nyt brand, som opstod ved en sammenlægning i 2013. I dag råder Ezi-Rent over 1600 køretøjer og har udlejningsstationer otte steder i New Zealand.

Ezi-Rent har et koncept, hvor du vælger din lejebil fra to forskellige kategorier, hvor forskellen er bilernes alder og lejepris. I Premium-kategorien finder du således de helt nye til 3 år gamle biler, mens Økonomi-kategorien er 4 til 8 år gamle biler.

Du har således god mulighed for at finde en lejebil, der passer til dit rejsebudget hos Ezi-Rent. Da det desuden er gratis at benytte one-way billeje, hvor du afleverer din bil et andet sted end hvor du startede, giver Ezi-Rent gode muligeder for at lave en fantastisk bilferie i New Zealand. Der er desuden gratis transfer fra lufthavne, togstationer og hoteller inden for 10 kilometer af Ezi-Rent udlejningsstationerne.

Priser på lejebiler fra Ezi-Rent

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Ezi-Rent med mange andre biludlejningsselskaber i New Zealand. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

new zealand

Når du rejser med billeje i New Zealand, kan du gøre holdt når du vil. Foto: lwtt93, Creative Commons.


Kontaktinformation til Ezi-Rent

Vil du i kontakt med Ezi-Rent kan det ske på følgende adresse:

NZ Leisure Limited
7 Percival Gull Place, PO Box 201117
Auckland Airport
Auckland 2150
Telefon: +64 (0) 9 254 4397

Du kan læse mere om Ezi-Rent på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Ezi-Rent blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Ezi-Rent, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Ezi-Rent på vores blog om billeje. Mangler du selv et par ideer til din næste bilferie i for eksempel New Zealand, er det også bloggen du bør besøge.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Ezi-Rent eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Ezi-Rent Find Billeje her --> Sammenlign priser her