First Car Rental

First Car Rental er med 47 udlejningskontorer jævnt fordelt over Sydafrika et af landets største biludlejningsselskaber.

First Car Rental er således til stede i hele 15 lufthavne og 28 byer i det store land på den sydlige spids af det afrikanske kontinent – heriblandt naturligvis Cape Town og Johannesburg, hvor de fleste internationale besøgende ankommer. Her kan du vælge mellem både budgetvenlig små bilmodeller til store eksklusive biler, der byder på mere end blot en nem måde at komme omkring på.

Sydafrika rummer utallige fascinerende natur og kulturseværdigheder, men afstandene er store og offentlig transport er ikke en reel mulighed for at rejse rundt som turist. Derfor er billeje et oplagt valg, hvis du ikke vil være afhængig af fastlagte udflugter men hellere vil have friheden til at opleve landet i dit eget tempo.

Udover almindelige personbiler til ferie- og forretningsrejsende kan du også leje mini-busser hos First Car Rental med masser af plads til større grupper. Det er en oplagt mulighed for at rejse en større vennegruppe eller familie sammen og dermed spare på omkostningerne.

Priser på lejebiler fra First Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra First Car Rental med mange andre biludlejningsselskaber i Sydafrika. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Drakensberg i Sydafrika

Oplev mere af Sydafrika med billeje. Foto: jumblejet, Creative Commons.

Du kan læse mere om First Car Rental på deres egen hjemmeside her

Denne siden om First Car Rental blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem First Car Rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af First Car Rental på vores blog om billeje. Det er også på bloggen, du kan finde endnu flere gode tips til at få mere ud af din ferie med billeje. Vi opdaterer også jævnligt vores blog med særligt gode tilbud på billeje i Sydafrika og resten af verden.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos First Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos First Car Rental Sydafrika Find Billeje her -- data-src=