Fleet

fleet. Lej på Billeje.infoFleet er et kroatisk biludlejningsfirma, som samtidig er en del af TRCZ group, et af de førende firmaer inden for salget af brugte biler. Med en alsidig bilflåde og et bredt netværk af udlejningsstationer er Fleet biludlejning en stærk spiller på markedet for billig billeje i Kroatien.

Fra deres 10 udlejningsstationer på nogle af Kroatiens mest populære destinationer tilbyder Fleet moderne og ofte helt nye lejebiler. Du kan for eksempel bestille billeje med afhentning flere steder i Zagreb by, ligesom Fleet naturligvis også er at finde i blandt andet Zagreb, Zadar, Split og Dubrovnik lufthavnene.

Det er ofte den nemmeste løsning at bestille billeje i Kroatien med afhentning i en lufthavn. Så slipper du for at bekymre dig om den videre transport fra lufthavnen med taxi eller bus, men kan i stedet tage fortsætte direkte videre til din endelige destination uden forsinkelser. En lejebil fra Fleet giver derudover naturligvis også en uovertruffen fleksibilitet til at udforske Kroatiens natur- og kulturseværdigheder i eget tempo.

Priser på lejebiler fra Fleet

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Fleet med andre biludlejningsselskaber i Kroatien. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Zagreb. Lej bil på Billeje.info

Fleet har flere afdelinger i Zagreb. Foto: Soman, Creative Commons.

Kontaktinformation til Fleet

Vil du i kontakt med Fleet kan det ske på følgende adresse:

Fleet biludlejning
Savska opatovina 42
10090 Zagreb, Kroatien

Telefon nummer: 00385 (0)1 5532 222

Læs mere om biludlejning hos Fleet på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Fleet Find Billeje her -- data-src=