FlightCar

flightcarFlightCar er et utraditionelt biludlejningsfirma i USA, som udlejer private biler.

FlightCar lidt utraditionelle udlejningskoncept fungerer ved at gøre det muligt for folk, som skal ud at rejse, at udleje deres bil i stedet for blot at lade den stå på en parkeringsplads ved lufthavnen. Bilen udlejes til såkaldte “forhånd-godkendte” kunder og FlightCar forsikrer desuden hver udlejning med op til 1 million dollars. Udlejere får udover gratis parkering en gratis bilvask og naturligvis betaling, hvis deres bil lejes ud.

For dig som ønsker at leje en bil, lover FlightCar til gengæld lave priser, som inkluderer GPS, forsikring og ingen gebyrer. Du skal være medlem for at benytte FlightCar, men det er gratis at tilmelde sig.

FlightCar er et forholdvis nyt biludlejningsfirma, men er dog allerede til stede i Boston Lufthavn, Los Angeles Lufthavn og San Francisco Lufthavn.

Priser på lejebiler fra FlightCar

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra FlightCar med andre mere almindelige biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

californiens kyst

Kør for eksempel en tur langs Californiens smukke kyst med billeje. Foto: the_tahoe_guy, Creative Commons.

Kontaktinformation til FlightCar

Vil du i kontakt med FlightCar kan det ske på følgende adresse:

FlightCar
Telefon: +1-650-282-3479

Læs også om FlightCar på deres egen hjemmeside her.

Dette indlæg om FlightCar er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv prøvet den lidt utraditionelle form for billeje FlightCar tilbyder, hører vi gerne fra dig for eksempel i form af et indlæg eller kommentar med anmeldelser om FlightCar på vores blog om billeje. Vi ønsker altid at give så god og opdateret information som muligt på de biludlejningsselskaber, du finder her på hjemmesiden.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos FlightCar eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos FlightCar Find Billeje her --> Sammenlign priser her