Florida Rent A Car

florida-rent-a-carFlorida Rent A Car har afdelinger med et bredt udvalg af lejebiler få minutter fra lufthavnene i Miami og Fort Lauderdale.

Bredt udvalg af lejebiler i Florida

Næsten uanset hvilken type lejebil du har brug for til din rejse i USA’s solskinsstat, kan Florida Rent A Car dække dit behov. Du finder således alt fra mindre 4-personers lejebiler til store 15-personers mini-busser i sortimentet hos Florida Rent A Car, der lægger vægt på en personlig service med blandt andet afhentning og levering af din lejebil efter behov.

Selv hvis I ikke er en stor gruppe, kan en lejebil med ekstra god plads være en mulighed for at få en komfortabel bilferie i Florida. Lej for eksempel en såkaldt minivan med plads til 7 passagerer, hvor den ekstra plads kan være rar at have til bagage. Vælger I en SUV (sport utility vehicle) har I også god plads og har en bil som også er behagelig at køre i på mindre gode veje.

Billeje fra Florida Rent A Car eller et af de andre biludlejningsselskaber er under alle omstændigheder en oplagt chance for at opleve mere på din rejse. Egen lejebil gør det ikke blot nemt at komme rundt i Miami, men også at tage på udflugt til nogle af de mange attraktioner og seværdigheder i resten af staten Florida. Er der børn med, vil en udflugt med billeje til de mange store forlystelsesparker ved Orlando helt sikkert være et hit, ligesom en tur til Kennedy Space også bør stå højt på ønskelisten.

Priser på lejebiler fra Florida Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Florida Rent A Car med andre biludlejningsselskaber i Florida. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

florida strand

Nyd en mere komfortabel ferie i Florida med billeje. Foto: Peter Gordon, Creative Commons.

Kontaktinformation til Florida Rent A Car

Vil du i kontakt med Florida Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Florida Rent A Car
3990 Northwest 26th St
Miami FL, 33142
United States

Telefon: 954-963-6767

Læs mere om Florida Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Florida Rent A Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Florida Rent A Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Florida Rent A Car på vores blog om billeje. Mangler du selv lidt inspiration til ferien i Florida, vil vi anbefale dig at læse nogle af indlæggene i bloggen om billeje i Florida. Det er for eksempel oplagt at starte med indlægget, hvor du får tips til bilferie på øst og vestkysten af Florida

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Florida Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Florida Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her