Florida Van Rentals

fvr-logoFlorida Van Rentals er et biludlejningsfirma for dig, som har brug for en lejebil i USAs “Solskinsstat” med plads til mange passagerer.

Lej varevogne og minibusser i Florida

Hos Florida Van Rentals finder du, som firmanavnet antyder, således et stort udvalg af det vi på dansk vil kalde varevogne og minibusser med plads til op til 15 passagerer. Det er en oplagt mulighed for at komme omkring i Florida for dig, som rejser med en stor familie, vennegruppe eller blot ønsker god plads til bagagen.

Florida Van Rentals har udlejningsstationer på en række af Floridas mest populære destinationer og i lufthavne som Miami Lufthavn og Orlando Lufthavn. Derudover tilbyder Florida Van Rentals afhentning ved en række mindre lufthavn og jernbanestationer.

Billeje fra Florida Van Rentals er en mulighed for sammen at tage på udflugter til Floridas mange attraktioner og seværdigheder. På en ferie med børn er det for eksempel oplagt at køre mod Orlando for at besøge nogle af de store, berømte forlystelsesparker såsom Disney World og Seaworld. En mini-van er naturligvis ligeså velegnet, når I alle sammen skal til stranden med masser af strand- og badeudstyr.

Priser på lejebiler fra Florida Van Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Florida Van Rentals med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning i Florida.

Florida strand

Florida er perfekt til en rigtig badeferie med billeje. Foto: Ruthanne Reid, Creative commons.

Kontaktinformation til Florida Van Rentals

Vil du i kontakt med Florida Van Rentals kan det ske på følgende adresse:

Florida Van Rentals
6307 Hansel Avenue
Orlando, Florida 32809
Telefon: (866) 322-4400

Læs mere om Florida Van Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Florida Van Rentals er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Florida Van Rentals, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Florida Van Rentals på vores blog om billeje. Her kan du også selv finde masser af inspiration til din næste rejse til Florida med billeje. Læs for eksempel indlægget Min bedste bilferie i Florida med billig billeje!, hvor du får masser af tips til seværdigheder, du måske gik glip af på dit første besøg.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Florida Van Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Florida Van Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her