General Car Hire

generalcarhire-logoGeneral Car Hire er et biludlejningsfirma på Cypern med afdelinger i populære byer og lufthavne.

General Car Hire tilbyder blandt andet billeje i Larnaca og Paphos Lufthavn, hvor du afhentes uden beregning og køres til udlejningsstationen, hvor din lejebil venter. En anden gratis service hos General Car Hire på Cypern er tilføjelse af en chauffør nummer to på lejekontrakten. Derudover har du naturligvis mulighed for at supplere din billeje på Cypern på ekstraudstyr såsom GPS og sågar en privat chauffør, hvis du har hang til luksus.

Skal din køreoplevelse på Cypern være noget særligt, er det ikke kun billige lejebiler du finder hos General Car Hire, men også adskillige ægte luksusbiler såsom BMW, Audi og Mercedes.

Cypern er rig på interessante historiske seværdigheder, charmerende byer og smuk natur, som bør udforskes med den frihed en lejebil giver.

Priser på lejebiler fra General Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra General Car Hire med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Cypern

Udforsk seværdighederne på Cypern med billeje. Foto: Leonid Mamchenkov, Creative Commons.

Kontaktinformation til General Car Hire

Vil du i kontakt med General Car Hire kan det ske på følgende adresse:

General Car Hire
JOC Business Center 124
Archibishop Makarios III
7550 Kiti Larnaca Cyprus
Telefon: 00357 24428055

Du kan læse mere om General Car Hire på deres egen hjemmeside her

Denne siden om General Car Hire blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem General Car Hire, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af General Car Hire på vores blog om billeje. Der er også masser af gode tips at hente på bloggen for dig, som selv er på udkig efter inspiration til den næste bilferie. Har kan du også finde omtale tilbud på billeje og nyheder fra branchen med relevans for dig som kunde.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos General Car Hire eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos General Car Hire Find Billeje her --> Sammenlign priser her