GETACAR Rentals

getacarGETACAR Rentals har mere end et årtis erfaring med at tilbyde billeje i og omkring Sydney i Australien, hvor de har to udlejningskontorer.

Udover de to udlejningskontorer tilbyder GETACAR Rentals gratis opsamling for deres kunder mange steder i Sydney og Sydney Lufthavn. Ankommer du, som de fleste udenlandske besøgende naturligvis gør, til Sydney Lufthavn skal du blot ringe til GETACAR Rentals, som så vil hente dig og køre dig hen til din lejebil.

Ifølge deres egen opgørende har GETACAR Rentals mere end 26 forskellige bilmodeller i deres sortiment. Der skulle derfor være god chance for at finde en bil, som passer til dine ønsker og budget for en bilferie i Australien. Det er dog ikke kun personbiler, GETACAR Rentals råder over. Skulle du have brug for en varevogn eller mini-bus, kan GETACAR Rentals også hjælpe dig.

Priser på lejebiler fra GETACAR Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra GETACAR Rentals med mange andre biludlejningsselskaber i Sydney. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Sydney

Har du brug for billeje i Sydney, er det dig GETACAR Rentals henvender sig til. Foto: Duncan Hull, Creative Commons.

Kontaktinformation til GETACAR Rentals

Vil du i kontakt med GETACAR Rentals kan det ske på følgende adresse:

GETACAR Rentals
11 Erskine Road
Caringbah
Telefon: 1800 131 428

Du kan læse mere om GETACAR Rentals på deres egen hjemmeside her

Denne siden om GETACAR Rentals blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem GETACAR Rentals, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af GETACAR Rentals på vores blog om billeje. På bloggen kan du selvfølgelig også selv finde masser af gode ideer til udflugter med billeje i og omkring Sydney. Ligeledes vil du her jævnligt finde omtaler af særtilbud på billeje i Australien.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos GETACAR Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos GETACAR Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her