Global Car Hire

Billig billeje med Global Car Hire

Global Car Hire har udlejet biler i Malaga siden 1992, og dækker i dag biludlejningsmarkedet i hele Costa del Sol med yderligere udlejningskontorer i Fuengirola og Nerja. Global Car Hire tilbyder sågar at levere lejebilen hjemme hos dig, omend de fleste danskere nok vil vælge at få udleveret deres lejebil i for eksempel Malaga Lufthavn direkte efter ankomsten fra Danmark.

Benytter du billeje på din ferie i Spanien, kan du nyde den fleksibilitet og frihed, som betyder at du kan holde ferie i dit helt eget tempo, og slipper for at følge faste køreplaner for at komme rundt til seværdigheder og attraktioner i Spanien.

Alle lejebilerne hos Global Car Hire er udstyret med aircondition eller klimakontrol, så du selv på de varmeste årstider kan holde ud at være ude om dagen og udforske omgivelserne.

Priser på lejebiler fra Global Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Global Car Hire med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i Spanien med Global Car Hire

Smukke bjerge ved Barranco del – oplev Spanien med billeje fra Global Car Hire. SolFoto: Tupolev und seine Kamera

Kontakt information til Global Car Hire

Vil du i kontakt med Global Car Hire kan det ske på følgende adresse:

Global Car Hire
Avda. General Duque de Aveiro, 15
Churriana

Telefon: +34 952 560 204

Læs mere om Global Car Hire på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Global Car Hire Find Billeje her --> Sammenlign priser her