Go Rent a Car Qatar

go-logoGo Rent a Car har afdelinger i alle større byer i de Forenede Arabiske Emirater og Qatar. Firmaet som blev oprettet i 2005, har deres hovedkvarter i Bahrain.

Go Rent a Car ejes af Abdulla Yousif Fakhro Group, som blev etableret i 1888. I dag kan du finde alt fra små bybiler til store terrængående firehjulstrækkere hos Go Rent a Car i for eksempel Abu Dhabi eller Dubai.

Go Rent a Car er blot et af mange biludlejningsselskaber i Qatar, som giver dig muligheden for at tage kontrol over din rejse. Med din egen lejebil har du således en uovertruffen frihed til at følge din egen rejseplan og besøge netop de seværdigheder, som interesserer dig mest.

Priser på lejebiler fra Go Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Go Rent a Car med mange andre biludlejningsselskaber i Qatar. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Qatar

Oplev mere med billeje i Qatar. Foto: Christine und Hagen Graf, Creative Commons.

Kontaktinformation til Go Rent a Car

Vil du i kontakt med Go Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Go Rent a Car
AL QUOZ INDUSTRIAL AREA 4,
AL QUOZ,
P.O. Box: 118279
DUBAI – UAE
Telefon: +971 4 3768222

Du kan læse mere om Go Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Go Rent a Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Go Rent a Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Go Rent a Car på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Go Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Go Rent a Car Qatar Find Billeje her -- data-src=