GSP Holiday Car Rentals

Billig billeje med GSP Holiday Car Rentals

GSP Holiday Car Rentals tilbyder billeje i Paphos på den vestlige kyst af Cypern, hvor det lille firma tilbyde at levere din lejebil til afhentning i Paphos lufthavnen eller ved dit hotel.

Den charmerende havneby er ikke blot en af Cyperns mest populære destinationer med dejlige strande og fortidsminder. Herfra er det også muligt med billeje på Cypern at udforske resten af denne spændende ø, som har en størrelse der gør billeje til den optimale måde at komme omkring.

I kraft af sit solrige klima og mange badestrande tiltrækker Cypern naturligvis mange solhungrende nordboer, men øen rummer også et væld af natur- og især kulturseævrdigheder som kan udforskes med billeje fra for eksempel GSP Holiday Car Rentals eller et af de andre biludlejningsfirmaer på Cypern.

Priser på lejebiler fra GSP Holiday Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra GSP Holiday Car Rentals med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje på Cypern med GSP Holiday Car Rentals

Vidunderligt bjerglandskab på Cypern – oplev Cypern med billeje fra GSP Holiday Car Rentals. Foto: isawnyu

Kontakt information til GSP Holiday Car Rentals

Vil du i kontakt med GSP Holiday Car Rentals kan det ske på følgende adresse:

GSP Holiday Car Rentals
8 Iasonos Street
8042 Kato Pafos (Paphos), Cyprus.

Telefon: + 357 26938093

Læs mere om GSP Holiday Car Rentals på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos GSP Holiday Car Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her