Honk Car Rental

honk-logoHonk Car Rental har afdelinger i hele verden. Det vil sige Honk Car Rental råder dog ikke over egne lejebiler, men formidler derimod billeje for en lang række store og små biludlejningsselskaber.

Honk Car Rental er i sig selv en diskount-underafdeling af biludlejningsfirmaet Car Rental Republic, som du også kan finde omtale af her på Billeje.info. Når du bestiller en lejebil hos Honk Car Rental finder du først efter din ordreafgivelse ud af hvilket biludlejningsfirma faktisk leverer din lejebil. Blandt samarbejdspartnerne finder du Avis, Alamo og Hertz.

Samarbejdet med store internationale kæder betyder, at Honk Car Rental i princippet er et globalt selskab med tilbud om billeje i et væld af lande.

Priser på lejebiler fra Honk Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Honk Car Rental med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Auckland

Auckland har hovedkontor i Auckland på New Zealand. Foto: Harrison Gulliver, Creative Commons.

Kontaktinformation til Honk Car Rental

Vil du i kontakt med Honk Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Honk Car Rental
Car Rental Republic Ltd
Level 4 Excelsior House
6 Commerce St
Auckland CBD, NZ
Telefon: +44 (0)20 7183 8239

Du kan læse mere om Honk Car Rental på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Honk Car Rental blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Honk Car Rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Honk Car Rental på vores blog om billeje. Er du på udkig efter særtilbud og nyheder om billeje er det ligeledes i bloggen, at du skal kigge. Her finder du også masser af tips til din næste rejse med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Honk Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Honk Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her