Hubber RC

hubber-logoHubber RC er et ikke helt almindeligt biludlejningsfirma i Los Angeles, USA. I et delebils-lignende system hjælper Hubber RC med udlejning af private biler.

Udlejning af private biler i Los Angeles

Det specielle billeje-koncept lancerede Hubber RC så sent som i 2013 og tilbyder måske derfor indtil videre billeje fra Los Angeles Lufthavn. Som mange andre biludlejningsfirmaer i Los Angeles tilbyder Hubber RC en shuttle-service i forbindelses med deres udlejningskontor, hvor de fragter dig til og fra lufthavnen. Derudover inkluderer billeje hos Hubber RC 24 timers vejhjælp, hvis du skulle opleve problemer med din lejebil.

Bilerne du kan leje hos Hubber RC består af private biler, hvis ejere er ude at rejse. Hubber RC har så indgået en aftale med ejerne om at udleje deres bil, mens de er væk. Bilflåden består derfor af en bred vifte af modeller og størrelser, som i forhold til konventionelle lejebiler ofte har et mere personligt præg, hvad angår ekstraudstyr såsom GPS, lædersæder, soltag med mere.

Priser på lejebiler fra Hubber RC

Er du på udkig efter en lidt anderledes billeje-oplevelse i Los Angeles, kan Hubber RC være svaret. I søgemaskinen på Billeje.info kan du dog nemt sammenligne priser på lejebiler fra Hubber RC med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

californien solnedgang

Nyd ferien i Californien med billeje fra Hubber RC. Foto: Pedro Szekely, Creative Commons.

Kontaktinformation til Hubber RC

Vil du i kontakt med Hubber RC kan det ske på følgende adresse:

Hubber RC
16255 Ventura Blvd. Suite 625
Encino, CA
91436

Dette indlæg om Hubber RC er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Hubber RC, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Hubber RC på vores blog om billeje.

Er den en unik billeje-oplevelse, du søger til din rejse i USA? Så kan vi for eksempel anbefale dig at læse indlægget om drømmebiler fra Hertz Biludlejning i USA. Det vil uden tvivl give dig endnu mere lyst til at udleve drømmen om at køre i en luksusbil eller sportvogn ad Route 66.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Hubber RC eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Hubber RC Find Billeje her -- data-src=