Ilha Verde Rent A Car

Billig billeje i Portugal med Ilha Verde Rent A CarIlha Verde Rent A Car blev grundlagt i 1971 i S. Miguel, Azorerne og dets hovedkvarter er beliggende i Ponta Delgada. Ilha Verde Rent A Car er til stede med ekspeditionsskranker beliggende i de ædle dele af de forskellige byer samt i de største lufthavne med det formål at lette billeje til kunderne der har bestilt billeje hjemmefra og til dem, der på stedet, beslutter at leje en bil.

Ilha Verde Rent A Car er anerkendt som det vigtigste biludlejningsfirma i regionen og har været i branchen i mere end 40 år.  Firmaet yder en super service, god kvalitet og har mere end 500 køretøjer til sine kunder. De tilbyder både “normale” køretøjer, sporty og luksus biler.

Ilha Verde Rent A Car har eneret på billeje til Azorerne gennem Avis og Europcar.

Dette selskab er en del af ILHA VERDE GROUP, som repræsenterer Ford, Nissan, Subaru, Renault, Honda og Mazda, på Azorerne.

Priser på lejebiler fra Ilha Verde Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Ilha Verde Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Billeje på Azorerne med Ilha Verde Rent A Car

Sao Miguel, Azorerne – Azorerne skriger efter at blive udforsket og med billeje fra Ilha Verde Rent A Car, er dette muligt. Foto: Bochum1805

Kontakt information til Ilha Verde Rent A Car

Vil du i kontakt med Ilha Verde Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Ilha Verde Rent A Car
Apartado 526
9580 Vila do Porto

Telefon: 296 886 528

Læs mere om Ilha Verde Rent A Car på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Ilha Verde Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her