Insularcar Biludlejning

Insularcar er et biludlejningsfirma på Madeira, som siden 1991 med billig billeje har gjort det nemt at opleve blomsterøens mange seværdigheder.

Insularcar har flere afdelinger på Madeira. Hovedkontoret ligger i hovedbyen Funchal, og dertil kommer afdelinger på hoteller samt ikke mindst i øens lufthavn. Netop tilbudet om at bestille billeje i Madeira Lufthavn fra Insularcar, er en oplagt mulighed for dig som flyver til øen for at holde ferie. Så slipper du for at bekymre dig om transport til dit hotel, og i stedet med det samme tage hul på en ferie, hvor tingene sker i dit helt eget tempo.

Udover et bredt udvalg af lejebiler i forskellige klasser tilbyder Insularcar også en bred vifte af ekstraudstyr. Rejser du med børn, kan du for eksempel bestille billeje med barnesæder, ligesom du ha mulighed for at supplere med en GPS, hvis du ikke vil spilde tid på at finde vej rundt på Madeira.

Priser på lejebiler fra Insularcar

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Insularcar med andre biludlejningsselskaber på Madeira. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Funchal. lej bil på Billeje.info

Insularcar har deres hovedkontor i Funchal. Foto: Vzb83, Creative Commons.

Kontakt information til Insularcar

Vil du i kontakt med Insularcar på Madeira kan det ske på følgende adresse:

Insularcar
Rua da Casa Branca, 27 A
9000-113 Funchal
Madeira – Portugal

Telefon: (351) 291772130

Læs mere om Insularcar på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Insularcar Find Billeje her --> Sammenlign priser her