InterRent

Interrent. Lej bil på Billeje.infoInterRent er Europcar’s lavpris-brand, som indtil videre tilbyder billig billeje i en række lande i Europa. Du finder oftest InterRent’s udlejningskontorer nær lufthavne og jernbanestationer, hvor du kan leje en bred vifte af økonomiske lejebiler lige fra kompaktmodeller til større mini-vans med plads til flere personer.

InterRent har indtil videre kun udlejningskontorer i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Portugal og Spanien, men ifølge Europcar er der planer om at udvide deres lavpris-brand til endnu flere lande i fremtiden. England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Portugal, men flere er på vej.

Allerede nu dækker InterRent dog mange af de mest populære destinationer i Europa, og for eksempel på mange af danskernes favoritrejsemål i Spanien er InterRent tilstede såsom lufthavnene i Malaga, Alicante og Mallorca.

Priser på lejebiler fra InterRent

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra InterRent med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Alhambra i Malaga. Lej bil på Billeje.info

Tag for eksempel på udflugt til Alhambra med billeje fra Malaga. Foto: Jorge Franganillo, Crative Commons.

Læs mere om InterRent på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos InterRent Find Billeje her --> Sammenlign priser her