JUCY Rentals Campervans

Billeje med JUCY Rentals

JUCY Rentals blev stiftet af de New Zealandske brødrene Tim og Dan Alpe i 2001. Firmaets hovedkontor ligger stadig i Auckland, men det er ikke længere blot i New Zealand at de karakteristiske JUCY-lejebiler benyttes af eventyrlystne rejsende. I dag har biludlejningsfirmaet således også filialer i både Australien og USA.

Selvom JUCY Rentals også udlejer “almindelige” lejebiler, er firmaet især kendt for deres ‘camper-vans’ i New Zealand og Australien, som er minivans, der er ombygget til den perfekte kombination mellem en almindelig lejebil og en rummelig autocamper. Med en JUCY campervan kan du både suse rundt i storbyens smalle gader, og drage ud i naturen uden at bekymre dig om overnatningsmuligheder.

I 2008 lancerede JUCY en flåde på 100 JUCY kompakte campervans til leje i Australien og havde i 2015 udbygget denne flåde til over 500 køretøjer. I 2012 åbnede JUCY kontorer i USA og tilbød i første omgang større autocampere til udlejning i USA. Fra 2015 tilbød JUCY over 200 campervans til leje tre steder på tværs af USA’s vestkyst: Los Angeles, San Francisco og Las Vegas.

Priser på campervans fra JUCY Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra JUCY Rentals med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i New Zealand med JUCY Rentals
Mont Cook – oplev New Zealand med billeje fra JUCY Rentals. Foto lifacolor

Kontakt information til JUCY Rentals

Vil du i kontakt med JUCY Rentals kan det ske på følgende adresse:

JUCY Rentals
13820 Hawthorne Blvd, Hawthorne
Ca 90250, USA

Telefon: 1800 650 4180

Læs mere om JUCY Rentals på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos JUCY Rentals Campervans Find Billeje her --> Sammenlign priser her