King Rent Biludlejning

king rent. lej bil på billeje.infoKing Rent har specialiseret sig i at udleje luksusbiler i Europa og henvender sig derfor til dig, som søger en køreoplevelse ud over det sædvanlige. King Rent biludlejning giver dig chancen for at køre eksklusive bilmodeller, som de færreste har råd til at eje selv.

Fra deres kontorer i Schweitz og Italien tilbyder King Rent skræddersyet billeje, hvor kundens ønsker har højeste prioritet. Biludlejningsfirmaet har oplevet stærk vækst og kan i dag tilbyde luksuslejebiler med afhentning fra 20 samarbejdspartnere og udlejningsstationer – også i Frankrig, Spanien og Tyskland.

King Rent nøje dog ikke med at give dig adgang til eksklusive bilmærker såsom Porche, Aston Martin og Bentley i en lang række europæiske byer. Du kan også bestille forskellige VIP-ydelser hos King Rent lige fra egen chauffør til leje af privat jetfly. Hos King Rent er man ikke bange for at tænke stort, og ifølge biludlejningsfirmaets hjemmeside har man også planer om at bevæge sig ind på markeder for rumturisme i fremtiden!

Priser på lejebiler fra King Rent

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på eksklusive lejebiler fra King Rent med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søgemaskinen er naturligvis også det bedste sted at finde den billigste billeje, hvis du ikke drømmer om luksus, men blot den bedste lejebil til dine behov.

ferrari

Skal drengedrømmen udleves har King Rent et bredt udvalg af sportsvogne. Foto: pyntofmyld, Creative Commons.

Kontakt information til King Rent

Vil du i kontakt med King Rentkan det ske på følgende adresse:

KING RENT
Via Balestra 39
6900 Lugano
Schweiz

Telefon nunner: oo41 335 333 533

Læs mere om King Rent biludlejning på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos King Rent Find Billeje her --> Sammenlign priser her